Ilmoittaudu StarT-oppimisyhteisöksi

StarT-oppimisyhteisö voi olla esimerkiksi perhe, harrastusporukka, päiväkotiryhmä, ala- tai yläkoulutiimi, lukiolais-, tai ammattikoulutiimi!

Ilmoittaudu lukuvuoden 2017-2018 StartTiin tästä.

Ilmoittautumalla varmistat, että saat ajankohtaiset tiedotteet LUMA-keskus Suomen ja yhteistyökumppanien tarjoamista materiaaleista, tuesta sekä koulutuksista.

Lisäksi ilmoittautuneet saavat lisätukea mm. StarT-lähettiläiden muodossa. Lähettiläät antavat arvokasta apua, tukea ja tietoutta StarTin parissa projektityötä tekeville lapsille ja nuorille. Tuki voi olla projektitöiden käytännön toteutuksessa auttamista, vierailun järjestämistä projektin kannalta oleelliseen paikkaan, asiantuntijaluento, työpaja tai yhdet kädet lisää opettajan avuksi.

Kertomalla meille alustavan ajankohdan, jolloin projekteja aiotte toteuttaa sekä valitsemalla paikallisalueen osaamme tarjota myös paikallistason tukea paremmin tulevan lukuvuoden aikana.

Ilmoittautua voi marraskuun loppuun saakka. Tämä ennakkoilmoittautuminen on vapaaehtoinen, mutta kannattavaa, sillä ilmoittautuneille on tarjolla lisätukea meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme.

StarTiin osallistutaan raportoimalla tehdyistä projekteista ja oman yhteisön hyvästä käytänteestä.

Raportointiaika alkaa marraskuussa 2017 ja päättyy helmikuussa 2018.

Tilaa StarT-uutiskirje