Suomen lippu -kisa!

LUMA-keskus Suomi haastaa kaikki suomalaiset osana juhlavuoden Suomi 100-ohjelmaa kisaamaan innovatiivisimmasta Suomen lipusta. Kisaan voivat
osallistua kilpailijatiimit (väh. 3 hlö) ympäri Suomen!

Lippuja voidaan toteuttaa modernia tai vähemmän modernia teknologiaa käyttäen, mistä tahansa materiaalista, vaikka myös esim. liikkuen, tanssien tai laulaen. Toteutus tulee tapahtua Suomen lippua kunnioittaen.

Osallistut lataamalla kuvan tai videon (kesto max. 45 s) innovoimastanne lipusta Instagramiin hashtagein #suomenlippukisa ja #startluma ja #suomi100. Kilpailuaikaa on toukokuusta aina 31.10.2017 asti!

Kilpailun voittajat palkitaan 3.12. Helsingissä järjestettävässä tapahtumassa.

Suomen lippu -projekteilla voi myös osallistua StarTtiin, jos lipun teosta pitää samalla projektipäiväkirjaa. Lisää startiin osallistumisesta.

Haaste kunnille

LUMA-keskus Suomi heittää haasteen myös suomalaisille kunnille itsenäisyyden juhlavuotena 2017! Tavoitteena on, että kaikissa Suomen kunnissa toteutetaan sunnuntaina 3.12.2017 mahdollisimman suurikokoinen Suomen lippu modernia teknologiaa hyödyntäen. Kilpailutyöstä tulee lähettää kuva tai video  StarT-verkkosivustolla julkaistavaksi. Tarkemmat ohjeet julkaistaan syksyllä 2017. Parhaimmat kilpailutyöt palkitaan!