Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA/StarT-verkkotäydennyskoulutus: Projektit opetuksen polkimena (2 op)

30.8.28.11.

Projektioppimisen käyttämiseen matematiikan ja luonnontieteiden opetuksessa johdatteleva kurssi on osa LUMATIKKA-koulutusten valinnaista osaa, jossa voit koota itseäsi kiinnostavan kuuden opintopisteen kokonaisuuden. Koulutus on toteutettu yhteistyössä StarT– ja LUMA Suomi -ohjelmien kanssa. Tällä kurssilla tutustut projektioppimiseen ja sen arviointiin matematiikan tai muiden luonnontieteiden opetuksen näkökulmasta sekä halutessasi laadit oman projektioppimiskokonaisuuden, josta saat vertaispalautetta. Kurssi antaa sinulle:
tutkimuspohjaista tietoa projektioppimisesta opetuksen työtapana
valmiuksia monialaisten oppimiskokonaisuuksien sekä teemaopintojen toteuttamiseen
uusia materiaaleja ja käytännön työkaluja opetuksesi kehittämiseen
ideoita projektioppimisen toteuttamiseen osana matematiikan ja luonnontieteiden opetusta
tukea projektioppimiskokonaisuuden toteutuksessa
tukea yhteistyöhön elinkeinoelämän kanssa.
Kurssi alkaa 30.8.2021 ja se koostuu teoria- ja harjoitteluosuuksista (à 1 op). Teoriaosuus käsittelee projektioppimista yleisellä tasolla, joten se soveltuu myös muiden oppiaineiden ja monialaisten kokonaisuuksien näkökulmaan. Teoriaosuuden voi suorittaa omassa aikataulussaan, mutta harjoitteluosuus on ajastettu vertaispalautteiden ja muiden suoritusten mielekkyyden vuoksi.
Harjoitteluosuudessa suunnitellaan ja toteutetaan kokeilu omassa opetuksessa. Harjoitteluosuus etenee yhteisen joustavan tavoiteaikataulun mukaisesti. Käytännön harjoitteluosuus, joka käsittelee projektioppimista erityisesti matematiikan näkökulmasta, on suoritettava viimeistään 28.11.2021.  Ennakkoon ilmoittautuneet ovat saaneet ohjeet kurssialueelle liittymiseen 23.8. ja ohjeet löytyvät myös LUMATIKAN kurssisivulta (kts. alla oleva linkki). Jos toteutat projektin muissa luma-aineissa, ilmoitetaan siihen ohjattu ryhmä myöhemmin syksyn aikana.
Lisätiedot matikka: LUMATIKKA & info@lumatikka.luma.fi
Lisätiedot muut oppiaineet: StarT & info@start.luma.fi
LUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!
LUMATIKKAon täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.
StarT on kansainvälinen ja yhteisöllinen toimintamalli, jossa opitaan yhdessä toteuttamalla monialaisia ja ilmiöpohjaisia projekteja. StarT on suunnattu varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

Tiedot

Alkaa:
30.8.
Loppuu:
28.11.
Tapahtumaluokat:
,
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

https://mooc.helsinki.fi/course/view.php?id=474

Järjestäjä

LUMATIKKA
Sähköposti:
info@lumatikka.luma.fi