Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Projektit opetuksen polkimena -verkkokurssi ja harjoitustyö luonnontieteiden opetukseen

26.10.20206.6.2021

Verkkokurssi tarjoaa tietoa ja tukea monialaisen ja eheyttävän projektioppimisen toteuttamiseen. Koulutus on toteutettu yhteistyössä StarT– ja  LUMATIKKA-ohjelmien kanssa.
Tällä kurssilla tutustut projektioppimiseen ja sen arviointiin matematiikan tai muiden luonnontieteiden opetuksen näkökulmasta sekä halutessasi laadit oman projektioppimiskokonaisuuden, josta saat vertaispalautetta. Kurssi antaa sinulle:
tutkimuspohjaista tietoa projektioppimisesta opetuksen työtapana
valmiuksia monialaisten oppimiskokonaisuuksien sekä teemaopintojen toteuttamiseen
uusia materiaaleja ja käytännön työkaluja opetuksesi kehittämiseen
ideoita projektioppimisen toteuttamiseen osana matematiikan ja luonnontieteiden opetusta
tukea projektioppimiskokonaisuuden toteutuksessa
tukea yhteistyöhön elinkeinoelämän kanssa.
Kurssi suoritetaan verkon välityksellä, ja se koostuu varsinaisesta kurssista sekä vapaaehtoisesta harjoitusosuudesta (à 1 op). Kurssi käsittelee projektioppimista yleisellä tasolla, joten se soveltuu myös muiden oppiaineiden ja monialaisten kokonaisuuksien näkökulmaan. Varsinaisen kurssiosuuden voi suorittaa omassa aikataulussaan lukuvuoden aikana, mutta harjoitteluosuus on ajastettu vertaispalautteiden ja muiden suoritusten mielekkyyden vuoksi. Teoriaosuus on suoritettavissa 6.6.2021 saakka.
Harjoitteluosuudessa suunnitellaan ja toteutetaan kokeilu omassa opetuksessa. Käytännönläheinen harjoitteluosuus, joka käsittelee projektioppimista erityisesti luonnontieteiden näkökulmasta, alkaa 26.10.2020 ja on suoritettava viimeistään 28.2.2021. Harjoitteluosuus etenee yhteisen joustavan tavoiteaikataulun mukaisesti.
Harjoitustyöhön tulee ilmoittautua lokakuun 2020 aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu kurssin oppimisympäristössä. 
Verkkokurssi toteutetaan Helsingin yliopiston MOOC-kurssialustalla. Kurssin suorittaminen vaatii tunnuksien luontia, johon saat tarkemmat ohjeet oppimisympäristöön kirjautumisen yhteydessä.
Siirry tästä kurssin oppimisympäristöön.
 
 

Tiedot

Alkaa:
26.10.2020
Loppuu:
6.6.
Tapahtumaluokat:
,
View Tapahtuma Website

Tapahtumapaikka

Verkko-opinnot mooc.helsinki.fi

Järjestäjä

StarT
Sähköposti:
info@start.luma.fi