Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa StarTin virtuaaliseen opehuoneeseen!

12.5.2020 klo 15:0016:00

Tervetuloa StarTin virtuaaliseen opehuoneeseen!

StarTin opehuone on paikka kaikille opettajille sekä kasvattajille varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle projektioppimiseen liittyvien kokemuksien, ideoiden ja hyvien käytänteiden jakamiseen.  Voimme keskustella vaikka monialaisten ja tutkimuksellisten projektien toteuttamisesta, miten oppilaslähtöisyyttä voi toteuttaa tai hyvistä arviointitavoista ja tavoitteista eheyttävälle ja monialaiselle projektioppimiselle.

Kevään 2020 opehuoneissa keskusteluissa on tarkoitus esitellä myös StarT-kauden 2020 kansallisiksi parhaiksi valittuja projekti-ideoita sekä hyviä käytänteitä.

Aloitamme opehuoneen yhteisesti, jonka jälkeen siirrytään kahteen erilliseen huoneeseen: varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja alakoulun sekä yläkoulun ja toisen asteen huoneisiin. Voitte halutessanne ilmoittautua jo etukäteen toiseen huoneista täällä.

Yläkoulun ja toisen asteen huoneessa päästään kuulemaan käytänteistä Yksilöllinen mobiilioppiminen ja Matkalla Marsiin 2020 sekä projektista Omavarainen sähköntuotanto – sähköä tuottava kuntopyörä . Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja alakoulun huoneessa sadaan kuulla projekteista Lumi/Snow ja Leivän aikamatka. Vuoden 2020 parhaisiin voitte tutustua myös verkkosivuiltamme.

Tervetuloa mukaan!

Linkki Zoom-tapaamiseen löytyy tästä.

Tiedot

Päivämäärä:
12.5.2020
Aika:
15:00–16:00
Tapahtumaluokat:
,
View Tapahtuma Website

Järjestäjä

LUMA-keskus Suomi
View Järjestäjä Website