Ilmoittaudu StarT-lähettilääksi

Vapaaehtoisina StarT-lähettiläinä voivat toimia kaikki kiinnostuneet, niin yksittäiset henkilöt, yhteisöt kuin yritykset.
Lähettiläät antavat arvokasta apua, tukea ja tietoutta StarTin parissa projektityötä tekeville lapsille ja nuorille. Tuki voi olla projektitöiden käytännön toteutuksessa auttamista, vierailun järjestämistä projektin kannalta oleelliseen paikkaan, asiantuntijaluento, työpaja tai yhdet kädet lisää opettajan avuksi.

StarT-lähettiläiden antamia tuen muotoja:
1) tuki ja opastus projektitöiden ohjauksessa koulussa, päiväkodeissa ja kerhoissa
2) luennon tai työpajan pitäminen
3) apu oppimisyhteisöjen StarT-päivien ohjelman järjestelyissä, esim. tilojen tarjonta, aputyövoima
4) vierailumahdollisuuden tarjoaminen yritykseen tai muuhun projektityöhön linkittyvään paikkaan

Jokainen lähettiläs määrittää itse, kuinka paljon tukea haluaa antaa ja miten – kaikki tuki on tärkeää ja yksikin vierailukerta on jo paljon!

Mukaan ilmoittautuille StarT-lähettiläille tullaan antamaan lisätietoa sekä lähettilästoiminnasta että StarTista, johon jokainen voi oman aikataulun mukaan tutustua. Lähettiläiden yhteystiedot jaetaan StarT kaudelle mukaan ilmoittautuneille oppimisyhteisöille. Lisäksi alueelliset LUMA-keskukset voivat olla lähettiläisiin yhteydessä ja sopia tuesta esimerkiksi alueellisilla festivaaleilla tai erityisten työpajojen tai vaikka verkkokoulutuksen tarjoamisessa.

Miten Sinä haluaisit tukea tulevaisuuden tekijöitämme?
Ilmoittaudu mukaan StarT-lähettilääksi  

Ja parhaiten pysyt kärryillä StarT-tapahtumista tilaamalla uutiskirjeen, joka ilmestyy noin 3-4 kertaa/lukukausi: Tilaa StarT-uutiskirje.