Haluatko tukea tulevaisuuden tekijöitämme?

Ilmoittaudu mukaan StarT-lähettilääksi

Vapaaehtoiset lähettiläät antavat arvokasta apua, tukea ja tietoutta StarTin parissa projektityötä tekeville lapsille ja nuorille sekä oppimisyhteisöille. StarT-lähettiläinä voivat toimia kaikki kiinnostuneet, niin yksittäiset henkilöt, yhteisöt kuin yritykset. 

Jokainen lähettiläs määrittää itse, kuinka paljon tukea haluaa antaa ja miten. Tuki voi olla projektitöiden käytännön toteutuksessa auttamista, vierailun järjestäminen tai asiantuntijaluento. (Lue lisää lähettilästoiminnasta).

Lähettilääksi ilmoittaudutaan aina yhdeksi lukuvuodeksi. Uuden StarT-kauden alussa lähettiläisiin otetaan yhteyttä ja kysytään mahdollisuudesta jatkaa lähettiläänä.

Mukaan ilmoittautuille StarT-lähettiläille tullaan antamaan lisätietoa sekä lähettilästoiminnasta että StarTista. Lisäksi tarjolla on verkkokoulutusta, johon jokainen voi oman aikataulun mukaan tutustua haluamassaan määrin.

Miten lähettiläisiin ollaan yhteydessä?

Alueelliset LUMA-keskukset välittävät oppimisyhteisöiltä tulleita pyyntöjä.  Tarkemmin antamastasi tuesta (mitä, milloin ja missä määrin) voit sopia oppimisyhteisön kanssa. Alueelliset LUMA-keskukset voivat pyytää apuasi myös alueellisilla festivaaleilla tai erityisten työpajojen tai vaikka verkkokoulutuksen tarjoamisessa. Sinä itse päätät, missä määrin olet käytettävissä.

Parhaiten pysyt kärryillä StarT-tapahtumista tilaamalla uutiskirjeen, joka ilmestyy noin 3-4 kertaa/lukukausi: Tilaa StarT-uutiskirje.