Ilmoittaudu StarT-oppimisyhteisöksi

StarT-oppimisyhteisöiksi nimitetään kaikkia StarT-ohjelmaan osallistuvia ja projektitöitä tekeviä yhteisöjä. Yhteisö voi olla esimerkiksi perhe, harrastusporukka, päiväkotiryhmä, ala- tai yläkoulutiimi, lukiolais- tai ammattikoulutiimi!

StarT-ohjelmaan niin alueellisille StarT-festareille kuin kansalliseen/kansainväliseen StarT-kisaan voitte ilmoittautua mukaan kertomalla meille tekemistänne projekteista ja/tai oman yhteisönne hyvästä opetuskäytänteestä. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella.

Kannustamme kaikkia lasten ja nuorten kanssa projektitöitä toteuttavia tilaamaan StarT-uutiskirjeen. Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että saat ajankohtaiset tiedotteet LUMA-keskus Suomen ja yhteistyökumppanien tarjoamista materiaaleista, tuesta sekä koulutuksista. Tilaa StarT-uutiskirje

Kauden 2019-2020 ennakkoilmoittautuminen on alkanut.   

Tarjoamme ennakkoilmoittautuneille tukea ja koulutusta alueellisten LUMA-keskusten toiminnan kautta. Tavoitteena on tukea teitä monialaisten oppimiskokonaisuuksien sekä teemaopintojen toteuttamisessa. Kannustamme mukaan yhteisölliseen toimintaan koko oppimisyhteisöä (koulu tai päiväkoti) kaikkine opettajineen.

Ennakkoilmoittautuneena oppimisyhteisönä teillä on mahdollisuus myös hakea mukaan uuteen LUMA-kehittämisohjelmaan. LUMA-kehittämisyhteisönä (päiväkoti, peruskoulu, lukio tai ammatillinen oppilaitos) olette mukana luomassa uudenlaisia toimintatapoja LUMA-aineiden opetukseen ja oppimiseen yhteisöllisesti yliopiston tutkijoiden sekä opettajankouluttajien ja työelämän edustajien kanssa.

Ennakkoilmoittautuminen StarT-ohjelmaan tapahtuu täyttämällä verkkolomakkeelle yhteystietonne sekä tiedot siitä, miltä alueelliselta LUMA-keskukselta haluatte tukea/koulutusta sekä mistä teemasta.   Ennakkoilmoittautuminen auki 20.9.2019 saakka.

Ennakkoilmoittaudu mukaan tästä!

Arviointikriteerit 2018-2019

Lue lisää StarT-ohjelmasta