Ilmoittaudu StarT-oppimisyhteisöksi

StarT-oppimisyhteisö voi olla esimerkiksi perhe, harrastusporukka, päiväkotiryhmä, ala- tai yläkoulutiimi, lukiolais- tai ammattikoulutiimi!

StarTin ohjelmaan ja yhteisöllisiin tapahtumiin – alueellisille StarT-festareille sekä kansalliseen/kansainväliseen StarT-gaalaan – osallistutaan kertomalla meille tehdyistä projekteista ja/tai oman yhteisön hyvästä käytänteestä.

Myös hyvällä käytänteellä mukaan osallistuvat opettajat edustavat oppimisyhteisöä ja osallistuvat oppimisyhteisönä.

Kannustamme kaikkia lasten ja nuorten kanssa projektitöitä toteuttavia ilmoittautumaan etukäteen, ennen projektien toteuttamista. Tämä ennakkoilmoittautuminen on vapaaehtoinen, mutta kannattavaa, sillä ilmoittautuneille on tarjolla lisätukea meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme.

Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että saat ajankohtaiset tiedotteet LUMA-keskus Suomen ja yhteistyökumppanien tarjoamista materiaaleista, tuesta sekä koulutuksista. Tilaa StarT-uutiskirje


Ilmoittautuminen StarTiin

Ilmoittaudu mukaan StarT-kaudelle 2018-2019 tästä!

Kertomalla meille alustavan ajankohdan, jolloin projekteja aiotte toteuttaa sekä valitsemalla paikallisalueen osaamme tarjota myös paikallistason tukea paremmin tulevan lukuvuoden aikana.

Kannustamme ilmoittautumaan marraskuun loppuun mennessä, jolloin voimme tarjota lisätukea mm. StarT-lähettiläiden kautta. (lue lisää lähettilästoiminnasta).

Arviointikriteerit

Lue lisää StarT-ohjelmasta