Ilmoittaudu StarT-oppimisyhteisöksi

StarT-oppimisyhteisö voi olla esimerkiksi perhe, harrastusporukka, päiväkotiryhmä, ala- tai yläkoulutiimi, lukiolais-, tai ammattikoulutiimi!

StarTin yhteisöllisiin tapahtumiin – eli alueellisille tiedefestareille sekä kansalliseen/kansainväliseen StarT-gaalaan osallistutaan kertomalla meille tehdyistä projekteista ja/tai oman yhteisön hyvästä käytänteestä.

Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että saat ajankohtaiset tiedotteet LUMA-keskus Suomen ja yhteistyökumppanien tarjoamista materiaaleista, tuesta sekä koulutuksista. Tilaa StarT-uutiskirje


Ennakkoilmoittaudu StartTiin

Ennakkoilmoittaudu mukaan StarT-kaudelle 2018-2019 tästä!

Ilmoittautuneille on tarjolla lisätukea mm. StarT-lähettiläiden muodossa. Lähettiläät antavat arvokasta apua, tukea ja tietoutta StarTin parissa projektityötä tekeville lapsille ja nuorille. Tuki voi olla projektitöiden käytännön toteutuksessa auttamista, vierailun järjestämistä projektin kannalta oleelliseen paikkaan, asiantuntijaluento, työpaja tai yhdet kädet lisää opettajan avuksi.

Kertomalla meille alustavan ajankohdan, jolloin projekteja aiotte toteuttaa sekä valitsemalla paikallisalueen osaamme tarjota myös paikallistason tukea paremmin tulevan lukuvuoden aikana.

Ilmoittautua voi marraskuun loppuun saakka. Tämä ennakkoilmoittautuminen on vapaaehtoinen, mutta kannattavaa, sillä ilmoittautuneille on tarjolla lisätukea meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme.