Ilmoittaudu StarT-oppimisyhteisöksi

StarT-oppimisyhteisö voi olla esimerkiksi perhe, harrastusporukka, päiväkotiryhmä, ala- tai yläkoulutiimi, lukiolais- tai ammattikoulutiimi!

StarTin ohjelmaan ilmoittaudutaan verkkolomakkeella. Samalla verkkolomakkeella haetaan mukaan kevään yhteisöllisiin tapahtumiin – alueellisille StarT-festareille sekä kansalliseen/kansainväliseen StarT-kisaan kertomalla meille tehdyistä projekteista ja/tai oman yhteisön hyvästä käytänteestä.

Myös vain hyvällä käytänteellä mukaan osallistuvat opettajat edustavat oppimisyhteisöä ja osallistuvat oppimisyhteisönä.

Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että saat ajankohtaiset tiedotteet LUMA-keskus Suomen ja yhteistyökumppanien tarjoamista materiaaleista, tuesta sekä koulutuksista. Tilaa StarT-uutiskirje


Ilmoittautuminen StarTiin (uudet ilmoittautumiset)

Ilmoittautuminen tapahtuu kertomalla omat ja oppimisyhteisön yhteystiedot alle linkitetyllä verkkolomakkeella.

Varsinainen hakuaika StarTin kevään 2019 tapahtumiin on alkanut ja siten voit ilmoittautumisen yhteydessä samalla kertoa meille toteuttamistanne StarT-projektitöistä ja/tai hyvästä käytänteestä. Voit myös täydentää tiedot myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan StarT-kaudelle 2018-2019 tästä!
Mikäli olet jo ilmoittautunut mukaan, älä täytä tätä lomaketta uudelleen. 

Varaattehan aikaa verkkolomakkeen täyttämiseen, sillä esikarsinta (kansallinen sarja ja kansainvälinen kilpailu) tehdään täysin verkkolomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella.
Ohjeet ilmoittautumislomakkeen täyttöön.

 

Haku StarTin kevään tapahtumiin (ennakkoilmoittautuneet)

Ennakkoon ilmoittautuneiden ei tarvitse täyttää koko ilmoittautumislomaketta uudelleen. Täydennätte  vain toteuttamienne projektien ja/tai käytänteen tiedot aiemmin täyttämäänne lomakkeelle ja valitsette mihin tapahtumiin haluatte osallistua.

Tämä tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen saadun “Ryhmän avoin ilmoittautuminen” -linkin kautta.

Mikäli vahvistusviesti ja sen sisältämät linkit ovat kadonneet lähetäthän viestiä info@start.luma.fi.

Varaattehan aikaa verkkolomakkeen täydentämiseen, sillä esikarsinta (kansallinen sarja ja kansainvälinen kilpailu) tehdään täysin verkkolomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella.

 

Kauden 2018-2019 ilmoittautumisaika päättyy 17.2.2019.

Arviointikriteerit

Lue lisää StarT-ohjelmasta

Ohjeet ilmoittautumislomakkeen täyttöön