Ilmoittaudu StarT-ohjelmaan

StarT-oppimisyhteisöiksi nimitetään kaikkia StarT-ohjelmaan osallistuvia ja projektitöitä tekeviä yhteisöjä. Yhteisö voi olla esimerkiksi perhe, harrastusporukka, päiväkotiryhmä, ala- tai yläkoulutiimi, lukiolais- tai ammattikoulutiimi! Myös hyvän opetuskäytänteen jakava opettaja tai ohjaaja edustaa omaa oppimisyhteisöään.

StarT-ohjelmassa jaetaan oppimisen iloa kansainvälisessä yhteisössä kahdessa sarjassa: 1) lasten ja nuorten projektityöt ja 2) hyvät opetuskäytänteet monialaisen projektioppimisen toteuttamiseen.

StarT-ohjelmaan ilmoittaudutaan verkkolomakkeella (linkki alla), johon kirjataan oppimisyhteisön ja yhteyshenkilön tiedot. Voit (ennakko)ilmoittautua mukaan ennen projektien toteuttamista ja saada tukea projektioppimisen toteuttamiseen. Voit myös ilmoittautua mukaan projektien toteuttamisen jälkeen, jolloin voitte samantien hakea mukaan kevään festareille ja/tai StarT-kilpailuun (jos hakuaika on auki).

Haku kevään 2020 tapahtumiin on alkanut ja on auki 14.2.2020 saakka. Start-ohjelman parissa järjestettäviin jokakeväisiin tapahtumiin (festareille ja/tai kilpailuun) haetaan mukaan kertomalla toteutetuista lasten ja nuorten projektitöistä ja/tai hyvästä (opetus)käytänteestä samalla verkkolomakkeella, millä ilmoittaudutaan mukaan StarT-ohjelmaan.

Ilmoittaudu StarT-kaudelle 2019-2020  

Uudet osallistujat: Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ohjevideo ilmoittautumiseen

Mikäli olet jo ennakkoilmoittautunut älä täytä tätä lomaketta uudelleen! Jo ilmoittautuneiden ei tarvitse antaa yhteystietojaan uudelleen, vaan täydennätte vain toteuttamienne projektien ja/tai käytänteen tiedot aiemmin täyttämäänne lomakkeelle ja valitsemalla mihin tapahtumiin (festarit, kilpailu) haluatte osallistua.

Ohjevideo ennakkoilmoittautuneelle oppimisyhteisölle

Tietojen täydentäminen projekti- ja/tai käytännetiedoilla tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen saadun vahvistusviestin sisältämän “Ryhmän avoin ilmoittautuminen” -linkin kautta. Myös jo annettujen tietojen muokkaus tapahtuu vahvistusviestin sisältämän linkin kautta.

Mikäli vahvistusviesti ja sen sisältämät linkit ovat kadonneet lähetäthän viestiä info@start.luma.fi.

Tärkeää tietoa osallistumiseen liittyen

Varaattehan aikaa verkkolomakkeen täyttämiseen, sillä esikarsinta StarT-kilpailussa tehdään täysin verkkolomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Riippuen osallistujien määrästä, myös festareilla voidaan suorittaa esikarsintaa lomakkeen tietojen perusteella.

Ilmoittautumiseen liittyviin kysymyksiin löytyy vastauksia Usein kysytyistä kysymyksistä. Suosittelemme tutustumaan myös osallistumissääntöihin ja arviontiin ennen lomakkeen täyttämistä:

Kannustamme kaikkia lasten ja nuorten kanssa projektitöitä toteuttavia tilaamaan myös StarT-uutiskirjeen. Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että saat ajankohtaiset tiedotteet LUMA-keskus Suomen ja yhteistyökumppanien tarjoamista materiaaleista, tuesta sekä koulutuksista. Tilaa StarT-uutiskirje