Ilmoittaudu StarT-sponsoriksi

LUMA-keskus Suomi -verkosto hakee sponsoreita lasten ja nuorten yhteisöllistä, monitieteellistä ja ilmiölähtöistä oppimista tukevalle StarT-hankkeelle. Myös lahjoituksia otetaan vastaan.

Projektityöskentely on tutkimuksen mukaan oiva keino toteuttaa oppimista yhteisöllisesti, monitieteisesti ja ilmiölähtöisesti. Oppilaitosten ja päiväkotien lisäksi StarT kannustaa projektioppimiseen harrastusryhmiä sekä perheitä. Lasten ja nuorten projektitöiden tuloksena tuottamille luomuksille, kuten myös hyville oppilaitostason malleille, halutaan antaa ansaittua näkyvyyttä: StarT tuo Suomeen oman “science fair” -tapahtumasarjan, jossa ansioituneita luomuksia esitellään ja palkitaan.

Yhteistyössä olevan yrityksen näkyvyys ja vaikutusmahdollisuudet ulottuvat StarTin kautta koko Suomeen. Lisäksi StarTissa on vahva kansainvälinen näkyvyys kansainvälisen StarT-kilpailun ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kautta. Sponsoroinnin lisäksi on muitakin yhteistyömahdollisuuksia mm. tiedotuksessa tukemista tai asiantuntija-avun antamista.  Mitä enemmän yritys antaa tukea, sitä suurempaa näkyvyyttä tarjoamme StarT-toiminnan parissa. 

Tarvitsemme sponsoritukea mm. seuraaviin osa-alueisiin:

  • Innostavien tukimateriaalien tuottaminen
  • Lasten ja nuorten nimikkostipendit palkinnoiksi
  • Alueellisten StarT-festareiden järjestäminen
  • Kansallisen StarT-gaalan järjestäminen
  • Lasten ja nuorten kuljetuksiin festareille ja gaalaan

Yhteystiedot sponsori- ja yhteistyöasioissa:

Hankkeen johtaja

LUMA-keskus Suomen johtaja, professori, FT Maija Aksela
Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi
info@start.luma.fi
puh. 02941 50516 / 050 514 1450

Hankkeen projektipäällikkö

FM Outi Haatainen
Helsingin yliopisto / LUMA-keskus Suomi
info@start.luma.fi
puh. 02941 50169 / 050 448 9508

 

Tilaa StarT-uutiskirje