Yhteistyökumppaniemme tarjoamia työkaluja projektien tueksi

Edvisto
https://edvisto.com/

StarT-hankkeessa pääset käyttämään EdVisto-videoalustaa ilmaiseksi. Aloita projektinne rekisteröitymällä EdVistoon: https://edvisto.com/teacherRegister
Videoprojekti alkaa, kun opettaja luo projektin EdVistossa nimeämällä sen yhteisen teemanne mukaisesti. Oppilaat voivat itse rekisteröityä alustalle, minkä jälkeen he pääsevät pin-koodin avulla mukaan samaan projektiin. Myös opettajan on mahdollista lisätä oppilaat projektiin.

 

Tilastrofi
http://tilastro.fi/

Tilastrofi on kouluille suunnattu toimintamalli, joka auttaa lasten kokeman arjen näkyväksi tekemisessä tilastollisia menetelmiä hyödyntäen. Tilastrofia voidaan hyödyntää esimerkiksi oppilaiden hyvinvoinnin ja koulun yhteisöllisen toiminnan kehittämisessä, mediakasvatuksessa ja tilastotieteen opetuksessa.

 

MyTech

http://www.mytech.fi/

MyTechissa on yli 200 tarinaa ammateista – töistä, joita eri koulutusalojen ja ­asteiden opinnoista valmistuneet tekevät. Teknologiayrityksissä töissä olevat ammattilaiset kertovat mitä he tekevät, mikä heidän työssään on mielenkiintoista, sekä mitä ja missä ovat opiskelleet.