Perheille ja lapsille

StarTin parissa toteutetaan monialaisia projekteja, innostutaan tieteestä ja teknologiasta sekä jaetaan oppimisen iloa erilaisissa tapahtumissa. StarT-toimintaa järjestetään LUMA-keskus Suomi verkoston sekä yhteistyökumppaniemme toimesta. Tarjolla on lapsille suunnattuja työpajoja, tiede- ja teknologiafestivaaleja sekä tiedekerhoja. Ajankohtaiset tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista ja kannattaa tutustua myös luma.fi sivustolta koko verkoston eri alueilla lapsille, nuorille ja perheille tarjoamiin mahdollisuuksiin.

StarT-toiminta tarjoaa myös virtuaalisen tiedekerhon, joka tarjoaa koko perheelle mukavaa yhdessä tekemistä luonnontieteisiin, matematiikkaan ja teknologiaan liittyen sekä pienimuotoisia tutkimusaiheita mm. kierrätys teemasta sekä terveellisestä ruokavaliosta. Virtuaalikerhon StarT GoEdu! -videot ja ohjeet löydät kerhosivulta (täältä).

Ja jos perheenne tai lapset kaveriporukalla innostuvat tutkimisesta sekä projektien tekemisestä olette tervetulleita osallistumaan StarT-festivaaleille ja/tai StarT-kisaan projektityöllä. StarT-ohjelmassa oppimisyhteisö voi olla koulun tai päiväkodin yhtälailla harrasteryhmä, kaveriporukka tai perhe. Tärkeintä on yhdessä oppimisen ilo! Lue lisää StarT-ohjelmasta tästä.

Ahaa-elämyksiä ja yhdessä oppimisen iloa tutkimalla lähiympäristöä.