StarT-ohjelma oppimisyhteisöille

StarT-ohjelmassa toteutetaan ilmiöpohjaisia ja monialaisia projekteja ja jaetaan oppimisen iloa. Projekteja toteutetaan omassa oppimisyhteisössä (koulut, päiväkodit, harrasteryhmät tai vaikka perheet) StarTin tuella.

Sen lisäksi, että tuemme ja palkitsemme lapsia ja nuoria projektien toteuttamisessa, kannustamme myös opettajia ja kasvattajia jakamaan hyviä opetuskäytänteitään.  Hyvällä opetuskäytänteellä kansainväliseen StarT-kilpailuun mukaan ilmoittautuneiden joukosta valitaan Suomen edustajat  eurooppalaiseen Science on Stage Festival 2019 -tapahtumaan (Portugal, 10-11/2019).

Kaksi sarjaa:

Toimintaa järjestetään alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti

Kuinka ohjelmaan osallistutaan?

StarT-ohjelmaan osallistuminen on helppoa. Voit aloittaa projektien suunnittelun ja toteuttamisen vaikka heti tutustumalla tällä sivustolla oleviin ohjeisiin, vinkkeihin, StarT-aikatauluun ja teemoihin. Halutessasi voit ennakkoilmoittautua mukaan, niin osaamme tarjota lisätukea ja koulutusta.  Lisätietoa: StarT-ohjelmaan osallistumisen 4 askelta.

Varsinainen ilmoittautuminen kevään tapahtumiin (festarit ja StarT-kisa) tapahtuu projektien toteuttamisen jälkeen verkkolomakkeella. Lomakkeelle kerrotte vain toteuttamistanne projektitöistä ja/tai oman yhteisönne hyvästä opetuskäytänteestä.

Jos sinulla on viisi minuuttia aikaa, kannattaa katsoa alla oleva esittelyvideo.