Kuinka osallistua StarT-ohjelmaan?

Kutsumme kaikki koulut, päiväkodit, harrastusryhmät ja perheet ympäri maailmaa mukaan yhteiseen oppimisen iloon. Lisäksi  tarjoamme mahdollisuutta yhteistyöhön kaikille, jotka haluavat olla mukana tukemassa lasten ja nuorten oppimista sekä harrastuneisuutta matematiikassa, luonnontieteissä ja teknologiassa.

Toteuttakaa oppimisprojekti koulussanne tai päiväkodissanne

StarT tarjoaa kouluille ja päiväkodeille ja muille ryhmille yhteisöllisen projektioppimiseen perustuvan ohjelman. Ohjelman avulla voit toteuttaa monialaisia oppimiskokonaisuuksia sekä teemakursseja kouluissa ja muissa oppimisyhteisöissä. Lasten ja nuorten oppimisprojektien lisäksi kannustamme myös opettajia ja kasvattajia jakamaan hyviä opetuskäytänteitään. Lue lisää ohjelmasta tältä sivulta.

Innostavaa tiedeohjelmaa lähelläsi ja kauempanakin

StarT GoEdu! -virtuaalikerhon materiaalien ja tehtävien avulla kuka tahansa voi järjestää innostavaa ohjelmaa LUMA-aineisiin liittyen. Tervetuloa myös kauden aikana järjestämiimme tiede- ja teknologiatapahtumiin, joissa jaetaan oppimisen iloa sekä tutustutaan projektitöihin.

Tukea ja koulutusta projektioppimiseen

StarT tarjoaa opettajille ja kasvattajille tukea ja koulutusta projektioppimiseen: Materiaalipankistamme löydät vinkkejä ja materiaaleja projektioppimisen toteuttamiseen eri koulutusasteilla. Materiaalit on jaoteltu eri teemoihin, jotka kaikki linkittyvät jollakin tavalla luonnontieteisiin, matematiikkaan ja teknologiaan. Verkkosivuille on myös koottu edellisten kausien parhaimpia projekteja ja käytänteitä, joista voit napata ideoita omaan opetukseesi.

Voit myös osallistua maksuttomiin koulutuksiimme. Alueelliset LUMA-keskuksemme palvelevat alueen kouluja ja päiväkoteja erilaisissa käytännön kysymyksissä.