Projektin esittelyä Science on Stage Festivaaleilla 2017.

Science on Stage on kansainvälinen yhteisö opettajille

Kiinnostaako sinua kansainvälinen yhteistyö? Haluatko jakaa hyvän opetusideasi kollegoille ympäri eurooppaa? Jos vastasit kyllä, on Science on Stage juuri sinulle.

Science on Stage eli lyhyesti SonS on eurooppalainen eri luokka-asteiden LUMA-aineiden opetusta yhdistävä verkosto, jossa jaetaan opetusideoita sekä mahdollistetaan yhteistyö eri maiden opettajien kesken. Lue lisää Science on Stage -verkostosta.

Toimintaa Suomessa järjestetään integroituna LUMA-keskus Suomen toimintaan ja erityisesti osana StarT-ohjelmaa.

Science on Stage -festivaalit

opettajia SonS-festivaaleilla
Opettajia Science on Stage -festivaaleilla.

Näkyvin osa toimintaa ovat joka toinen vuosi järjestettävät Science on Stage -festivaalit. Se on opettajille suunnattu kanasinvälinen tapahtuma, jossa jaetaan ideoita LUMA-aineiden opetukseen, verkostoidutaan ja opitaan uutta. Ohjelmaan kuuluu työpajoja, luentoja, projektien esittelyjä, posteriesityksiä, opetusideoita, demonstraatioita, illanviettoja ja paljon muuta!

Seuraavat festivaalit ovat Turussa elokuussa 2024.  
Edeltävät festivaalit pidettiin Prahassa 24.–27.3.2022, jossa Suomella oli vahva edustus paikanpäällä.  

Suomen edustajana pääset SonS-festivaaleille maksutta ja pääset jakamaan oman käytänteesi kansainvälisille kollegoille sekä etsimään yhteistyökouluja ja uusia ideoita omaan opetukseesi. Science on Stage -verkoston kansalliset ohjausryhmät valitsevat oman maan edustajat festivaaleille mukaan. LUMA-keskus Suomi on osa Suomen kansallista ohjausryhmää ja Suomen edustajat festivaaleille valitaan osana StarT-ohjelmaa.

Science on Stage Europe -logo