StarT GoEdu! -tiedekerho

Lähde mukaan tutkimusmatkalle!

Virtuaalinen tiedekerho StarT GoEdu! innostaa havainnoimaan ympäristöä ja tekemään omia tutkimuksia. Virtuaalikerhon tehtävät on suunnattu 3.-7.-luokkalaisille, mutta myös muun ikäiset voivat osallistua kerhotoimintaan. Kerho on osa StarTia.

Syksyn 2017 kerhossa aiheena ovat StarTista tutut teemat mm. matematiikka ympärillämme, hyvinvointi ja terveys sekä tähdet ja avaruus. Kerhossa rakennamme pienoismalleja, teemme tutkimusmatkan roskakoriin sekä ohjelmoimme oman pelin. Jokaisella kerhokerralla annetaan ohjeet oman tutkimuksen tekemiseen. Tutkimuksen toteutuksen ja laajuuden saa valita itse. Tervetuloa mukaan!

Kerhon toteutus

Virtuaalikerho kestää kuusi viikkoa ja se on käynnissä 26.10.-30.11.2017 (viikot 43-48). Uusi kerhovideo julkaistaan torstaisin. Kerhoon osallistutaan katsomalla kerhovideoita ja tutkimalla lähiympäristön ilmiöitä. Halutessaan ja huoltajan avustuksella omista tutkimuksista voi raportoida Instagramissa hashtageilla #startluma ja #startgoedu.

Yhdessä kavereiden kanssa voitte myös osallistua omilla tutkimuksillanne StarT-kaudelle 2017-2018!

Osallistuminen

Kerhoon osallistuminen on maksutonta. Kerhoaineistoihin voi tutustua myös itsenäisesti kerhoajan ulkopuolella.

Lisätiedot

Tiedustelut ja yhteydenotot: Helsingin yliopiston LumA-tiedekasvatuskeskus, matematiikan tiedekasvatuksen koordinaattori Jenni Räsänen, jenni.j.rasanen@helsinki.fi / 02 941 51544, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto.


Kerhokerrat

1. Matematiikkaa ympärillämme

2. Luonto ja ympäristö

3. Hyvinvointi ja terveys

4. Tähdet ja avaruus

5. Koti, kulttuuri ja kansainvälisyys

6. Teknologia ympärillämme


Haluaisitko tutkia lisää?

Lataa tästä touhukas yllätyslahja, jonka parissa voit jatkaa tutkimuksia!

Yllätyslahja.pdf