StarT -tiedekerhoja kouluille ja päiväkodeille: Hae mukaan!

LUMA-­keskus Suomi -­verkosto toteuttaa StarT-­tiedekerhoja yhteistyössä Professoriliiton kanssa. Mukaan voivat ilmoittautua kaiken ikäiset kerhoryhmät kouluista tai päiväkodeista. Jokaiselle mukaan valitulle kerholle pyritään löytämään oma professorikummi!

Kerhot järjestetään joulukuussa 2017 – ­tammikuussa 2018.

 

Yhteistoiminnallista hauskanpitoa tieteen ja teknologian parissa!

StarT-­tiedekerho tarjoaa lapsille elämyksellisiä omakohtaisia tiedekokemuksia, jotka auttavat ymmärtämään tieteen merkityksen myös jokapäiväisessä elämässä.

Professorikummi toimii kerhossa esikuvana ja innostajana. Kerhot ja professorikummit saavat itse määritellä kerhon keston (esim. 3-­6 kertaa) toimintatapansa sekä yhteistyömallinsa omien toiveidensa ja tarpeidensa pohjalta.

Kerhoissa toivotaan toteutettavan StarT-projekti osana kerhoa. Projektien raportointi on auki 18.2.18 asti.

StarT-­kerho voidaan toteuttaa virtuaalisesti esimerkiksi videoiden avulla tai fyysisesti kokoontumalla viikoittain tekemään yhdessä hauskoja kokeita ja projekteja.

Tiedekerholla voi osallistua myös virtuaaliseen StarT GoEdu! -­kerhoon. Virtuaalikerhossa annetaan ohjeet viikoittain omien tutkimusten tekemiseen videomuodossa StarTin verkkosivuilla. Yhdestä kerhovideosta riittää puuhaa koko kerhokerraksi! Myös muita materiaaleja ja tukea on tarjolla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hae mukaan lomakkeella: Hakulomake StarT-tiedekerhoksi
Hakuaika päättyy 15.11.2017!

Tulostettava kerhomainos: Start-kerhomainos-final