Eureka!

Eureka-kilpailu
Hei projektitiimi, kiinnostaisiko mahdollisuus esitellä omaa projektianne Italiassa muiden Euroopan parhaiden kanssa? StarTin kauden 2020-2021 kansallinen paras Liikkuva lelu! -projekti palkitaan matkalla Italiaan tiedeleirille toukokuussa 2021. 
 
Tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhdistämme voimamme italialaisen Eureka-tiedeprojektin ja StarTin teknologia ympärillämme -teeman välillä. Pilotoimme uutta yhteistyötä ja rakennamme kansainvälistä verkostoamme.
 
Liikkuva lelu! -projekti on erityisesti alakouluikäisille (2.–6. lk.) suunnattu teknologia ympärillämme teemainen projektityö, jossa tavoittena on kehittää liikkuva ja leikittävä lelu. Projektikokonaisuuteen kuuluu lisäksi lelua kuvaavan videon (esim. mainosvideo) teko ja työskentelyn aikana kirjoitettava oppimispäiväkirja. Videota ja oppimispäiväkirjaa koskevat samat ohjeistuksen kuin muissakin StarT-projekteissa. 
Eureka-kilpailun logo
Eureka:n tiedeleirillä Italiassa on mahdollisuus jakaa oppimisen iloa muiden eurooppalaisten projektitiimien kanssa. Mikä parasta, yhteydenpito voi jatkua ja inspiroivan leirin jälkeen alakoululaisilla on ystäviä ympäri Eurooppaa! 
 
Ilmoittaudu tämän linkin kautta StarTiin. StarTin ilmoittautumisen kautta kerätään Eureka-kilpailusta kiinnostuneiden yhteystiedot. Ilmoita kiinnostuneisuutesi Eurekaan lokakuun loppuun mennessä ja olet askeleen lähempänä Italiaa!  
 
Osana yhteistyötä on mahdollisuus tilata Eureka! -materiaalipaketteja, joita voi hyödyntää Liikkuva lelu! -projektitöiden tekemisessä. Materiaalipaketit tilataan marraskuun alussa. Lue lisää Liikkuva lelu! -projektista ja materiaalilistoista täältä.