StarT-Yleisöäänestys 15.3. – 15.4. – inspiroidu ja äänestä!

Oppilaat katsovat projektia tietokoneelta. Yleisöäänestys alkaa 15.3.

LUMA-keskus Suomi kutsuu kaikki mukaan StarTin yleisöäänestykseen! Hyvien opetuskäytänteiden sekä lasten ja nuorten toteuttamien projektitöiden videot on nyt julkaistu StarTin Padlet-alustalla. Tutustu videoihin ja anna äänesi suosikeillesi!

LUMA-keskus Suomi -verkosto yhteistyötahoineen on luonut uusien opetussuunnitelmien mukaisten monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamista tukevan StarT-toimintamallin vuonna 2016. StarTissa opitaan yhdessä toteuttamalla monialaisia ja ilmiölähtöisiä projekteja. StarT on suunnattu varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

StarTin päätavoite on vahvistaa lasten ja nuorten kiinnostusta matematiikkaa, luonnontieteitä ja teknologiaa kohtaan. Lisäksi StarT tukee ja kannustaa oppimisyhteisöjä luomaan opetussuunnitelmien mukaisia, monialaista oppimista tukevia opetuskäytänteitä. Tänä vuonna StarTiin otti osaa yli tuhat oppimisyhteisöä yli 35:stä eri maasta.

Anna äänesi tykkäämällä!

Esikarsinnan kautta jatkoon valikoituneiden projektien ja käytänteiden videot on jaettu kaikkien iloksi ja inspiraatioksi StarTin Padletissa. Videoiden kautta jaetaan ideoita ja oppimisen riemua!

Linkit kansalliseen äänestykseen:

Linkit kansainväliseen äänestykseen:

Äänestäminen tapahtuu tykkäämällä videosta, jossa on esitelty mielestäsi paras StarT-projekti tai hyvä opetuskäytänne. Yleisöäänestys on käynnissä 15.4.2021 asti! Myös kansainvälinen yleisöäänestys kansainvälisesti parhaista järjestetään 22.3. alkaen.  

Yleisöäänestyksen tavoitteena on jakaa oppimisen iloa koko maailman kanssa sekä mahdollistaa kaikkien osallistuminen. Eniten tykkäyksiä saaneet kansalliset videot palkitaan Yleisön suosikki -kunniamaininnoilla StarTin virtuaaliviikolla pe 16.4. klo 14–15.  StarTin virtuaaliviikko on maksuton ja kaikille avoin virtuaalinen tiede- ja teknologiatapahtuma, joka tarjoaa innostavia työpajoja lapsille ja nuorille sekä uusia ideoita opettajille eheyttävän ja monialaisen opetuksen toteuttamiseen LUMA-aineiden parissa. Kansainväliset suosikit palkitaan kauden huipentavassa StarT-gaalassa 9.6..2021.

4 Comments

  A

  Missä on linkki kansainväliseen yleisöäänestykseen?

   Outi / StarT

   hei,
   Kiitos kysymyksestä. Tässä linkit kansainväliseen äänestykseen:
   projektit: https://padlet.com/lumakeskus/start_projects_2021
   käytänteet: https://padlet.com/lumakeskus/start_educationalpractices_2021

   Kansainvälinen äänestys alkoi tänä vuonna viikon kansallisen jälkeen ja siten linkkejä ei alkuperäisessä jutussa ollut. Nyt nämä on päivitetty sinnekin.

  classifieds

  I used to be able to find good advice from your blog posts.

   Outi / StarT

   The information about public voting in English can be found here: https://start.luma.fi/en/2021/03/12/the-start-public-voting-will-be-moved-to-22-3-15-4-due-to-the-pandemic/

Comments are closed.