Virtuaaliviikko on ovella. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Virtuaaliviikko 12.-16.4.

Tervetuloa StarTin virtuaaliviikolle 12.4.–16.4! Maksuton ja kaikille avoin virtuaalinen tiede- ja teknologiatapahtuma tarjoaa innostavia työpajoja lapsille ja nuorille sekä uusia ideoita opettajille eheyttävän ja monialaisen opetuksen toteuttamiseen LUMA-aineiden parissa.

Ohjelmaa on tarjolla varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Luvassa mm. lasten tiedetuokioita tutkijan opastamana, pakopeli 10–12 -vuotiaille, opettajille VESO-päiväkoulutus projektioppimisesta sekä StarT-ohjelman kansallisten palkintojenjako. Kaikki ohjelma, nimenkin mukaisesti, on virtuaalista ja näin ollen osallistuminen on mahdollista mistä tahansa. Tervetuloa mukaan joka niemestä ja notkosta!

Ilmoittaudu mukaan

Virtuaaliviikon tapahtumiin osallistuminen vaatii ilmoittautumista, jonka voit tehdä vaikka heti! Ilmoittautuminen tapahtuu virtuaaliviikon tapahtumasivulla.
 
Klikkaa sivulta punaista painiketta ”Ilmoittaudu”, jonka takaa valitaan ”liput”. Verkkosivu avaa ostoskorinäkymän, jossa kysymme tietoja osallistujista. Ns. lippu on maksuton ilmoittautumisesi. Jokaisen osallistujan tulee lisäksi luoda käyttäjätili LIVETOn alustalle osallistuakseen.

Tutustu ohjelmaan

Ohjelmaa on tarjolla varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Luvassa mm. lasten tiedetuokioita tutkijan opastamana, pakopeli 10–12 -vuotiaille, opettajille VESO-päiväkoulutus projektioppimisesta sekä StarT-ohjelman kansallisten palkintojenjako. Aikataulussa näkyy viikon tapahtumat kohdeyleisön mukaan värikoodattuna. Löydät päiväkohtaisen ohjelman ja tulostettavan ohjelman täältä.

Muista antaa äänesi yleisöäänestyksessä 15.4. mennessä

Virtuaaliviikolla on käynnissä myös StarTin yleisöäänestys! Kansallisen ja kansainvälisen yleisöäänestyksen tavoitteena on jakaa oppimisen iloa sekä mahdollistaa se, että joka ikinen voi osallistua. Kansallisessa ja kansainvälisessä StarT-gaalassa kaikkein eniten tykkäyksiä saaneet palkitaan yleisön suosikki -kunniamaininnoin. 

Linkit Padletiin:

Äänestäminen tapahtuu tykkäämällä videosta, jossa on esitelty mielestäsi paras StarT-projekti tai hyvä opetuskäytänne. Yleisöäänestys on käynnissä 15.4.2021 asti. Voit lukea lisää yleisöäänestyksestä täältä.