Haku kevään StarT-tapahtumiin on alkanut!

Kuvassa tunnelmia StarT-festareilta

Vuosi kääntyy loppuaan kohti, joten on aika kääntää katse jo kohti kevättä ja kevään StarT-tapahtumia. Haku tapahtumiin on alkanut.

Voitte alkaa nyt raportoimaan oppimisyhteisöissänne toteutettuja projekteja ja hyvä käytänteitä. Ilmoittamalla oman projektinne tai käytänteenne voitte samalla hakea mukaan alueellisille StarT-festareilla ja / tai kansalliseen StarT-kilpailuun. Kansallisen StarT-kilpailun parhaat pääsevät mittelöimään kansainväliseen StarT-kilpailuun Suomen edustajina.

StarT-festareilla keskiössä on oppimisen ilon sekä hyvien käytänteiden jakaminen sekä innostaminen LUMA-aineisiin ja yhteisöllisyyteen. Festareilla projekteja tehneet StarT-tähtitiimit sekä oppimisyhteisöt saavat tilaisuuden loistaa ja esitellä omaa osaamistaan. Festareilla on jaossa myös erilaisia kannustuspalkintoja.

StarT-kilpailu on vapaaehtoinen osa StarTia, jossa on mahdollista päästä jakamaan ideoitaan kansallisesti ja jopa kansainvälisesti. StarT-kilpailussa arviointi tapahtuu täysin verkkolomakkeen perusteella monivaiheisessa tuomarointiprosessissa. Siten oman tiimin tai oppimisyhteisön menestykseen voi oleellisesti vaikuttaa täyttämällä verkkolomakkeen huolella ja muistamalla liittää mukaan pyydetyt liitteet.

Miten haetaan mukaan?

Jos ette ole vielä ilmoittautunut mukaan start-ohjelmaan, tapahtuu se tällä verkkolomakkeellajossa kerrotte yhteistietonne sekä toteuttamistanne lasten ja nuorten projektitöistä ja/tai hyvästä käytänteestä. 

Jos olette jo ilmoittautuneet StarT-oppimisyhteisöksi, mahtavaa! 
Jo mukaan ilmoittautuneet hakevat kevään ohjelmiin kertomalla meille toteuttamistaan projekteista/käytänteestä ilmoittautumisen yhteydessä saadun vahvistusviestin sisältämän ”ryhmän avoin ilmoittautuminen” –linkin kautta.  Näin voitte myös valita, mihin tapahtumiin haluatte hakea. Linkki on lähetetty kaikille jo mukaan ilmoittautuneille uudelleen sähköpostitse. Jos viestiä ei löydy, lähettäkää sähköpostia osoitteeseen info@start.luma.fi. Ohjevideo jo ilmoittautuneille löytyy täältä.

Lue lisää:

Ilmoittautuminen StarT-ohjelmaan on auki 14.2.2021 asti. Tervetuloa mukaan!